Rreth 12 mijë persona do riatdhesohen gjatë 2015
Nga 1 janari deri më 17 mars 2015">2015 janë riatdhesuar gjithsej 2239 persona. Mësohet se numri më i lartë i personave të riatdhesuar është nga Gjermania.

Nëse vazhdon ky trend, gjatë vitit 2015">2015 do të kemi afërsisht 12 000 persona të riatdhesuar apo trefish më shumë se në vitin 2014.

Nuk dihet saktësisht numri i atyre që në fund të vitit të kaluar dhe fillim të këtij viti migruan drejt vendeve të BE-së, por llogaritet se janë rreth 50 mijë.
Shtuar më 19/03/2015, ora 09:39

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori