Vetëm 50 vjeç, COVID-19 i merr jetën mamisë në Elbasan
Regjistrimi i mërgimtarëve nis në vitin 2013
Ibrahim Makolli
Në fillim të vitit tjetër pritet të nisë regjistrimi i qytetarëve të Kosovës që jetojnë në shtetet e huaja. Kështu është shprehur ministri i Diasporës, Ibrahim Makolli,
duke folur për “Tribuna Shqiptare”, ndërsa është shprehur se kjo gjë është në inters të shtetit të Kosovës.

Regjisrtimi i Diasporës llogaritet të jetë ‘ekstra-regjistrim’, prandaj gjatë publikimit të rezultateve finale të regjistrimit të popullsisë dhe ekonomive familjare, nuk pritet të përfshihen edhe të dhënat aktuale për numrin e mërgimtarëve. /albeu.com/
Shtuar më 09/05/2012, ora 10:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori