Qytetarët ankohen se kompania “Bechtel Enka”, u shkakton probleme
Pëlqej
Kryetari i Komunës së Kaçanikut Besim Ilazi, udhëhoqi mbledhjen e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi, ku u diskutuan një mori temash dhe problemet me të cilat po ballafaqohen qytetarët me rastin e ndërtimit të autostradës nga Kompania Bechtel Enka.

Në takim raportoi toger Afrim Halili, i cili tha se gjendja e sigurisë ka qenë në përgjithësi e qetë, përkundër fluksit të madh të bashkatdhetarëve dhe shtimit të veturave në trafik.

Toger Halili tha se edhe më tutje mbetet evidente dukuria e vjedhjes se derivateve të Kompanisë “Bechtel Enka” nga persona të panjohur, ndërsa tha se Policia e Kosovës është duke u marrë vazhdimisht me këtë problem në identifikimin e personave të kyçur në këtë dukuri.

Komandant halili po ashtu theksoi se ka pasur në vazhdimësi protesta dhe ankesa nga ana e qytetarëve për dëmet e shkaktuara nga kjo kompani me rastin e ndërtimit të autostradës.

Anëtarët e KKSB-së kërkuan formimin e një komisioni komunal që do të vlerësonte dëmet e shkaktuara nga kompania e cila po merret me ndërtimin e autostradës që po përshkon edhe në Komunën e Kaçanikut.

Në takim u diskutua edhe për efektin e kamerave që janë vendosur muaj më parë në Kaçanik, vetëdijesimin e nxënësve për rregullat në trafik si dhe tema të tjera të rëndësishme për qytetarët kaçanikas./rtk
Shtuar më 13/09/2017, ora 12:04
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori