Qeveria duhet ta zgjidhë grumbullimin e rrushit
Shoqata e Vreshtarve dhe Shoqata e Vertareve Enologjia kanë mbajtur vazhdimin e radhës, ku u tha janë duke bërë përpjekje maksimale që të gjendet mundësia e zgjidhjes së problemit të grumbullimit të rrushit.


“Të dy shoqatat janë pajtuar që pa ndihmën e Qeverisë, ky problem nuk ka zgjidhje dhe i cili përsëritet çdo vit. Andaj bëjmë apel të të gjithë mekanizmat e shtetit që të involvohen në zgjidhjen e këtij problemi, i cili donë zgjidhje urgjente pasi qe jemi në prag të fushatës së vjeljes”, thuhet në komunikatë.
Shtuar më 04/09/2017, ora 12:47
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori