Pyetësori i KE-së për Serbinë, pa Kosovën
Pyetësori i Komisionit Evropian për Serbinë nuk do të përmbajë pyetje për Kosovën. "Pyetësori është hartuar duke u nisur nga një qasje neutrale ndaj statusit, siç u veprua dhe në rastin e Marrëveshjes së Asocim Stabilizimit.

Të njëjtat parime do të vlejnë dhe për pyetësorin e ardhshëm", tha drejtuesi i delegacionit të Bashkimit Europian në Beograd Vinsent Degert.

Ai tha për mediat serbe se pyetësori do të shërbejë si një udhërrëfyes për të parë se çfarë ka funksionuar e çfarë jo. (albeu.com)
Shtuar më 06/11/2010, ora 17:00
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori