Projektligji për Demarkacionin që iu procedua Kuvendit
Qeveria e Kosovës ia ka përcjellë Kuvendit të “modifikuar” Projektligjin për Marrëveshjen e Demarkacionit me Malin e Zi, duke kërkuar mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme të enjten në orën 11:00

Këtij Projektligji i është bashkëngjitur edhe një Memorandum shpjegues.

Fillimisht i bëhet një përshkrim punës së Komisionit të kaluar, deri në arritjen e marrëveshjes me palën malazeze, sipas së cilës “shënjimi i vijës kufitare me Malin e Zi është në përputhshmëri të plotë me linjën kufitare sipas Kushtetutës së vitit 1974, me Planin e Ahtisarit dhe me Kushtetutën e Kosovës”.


Shtuar më 21/02/2018, ora 11:09

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori