Partitë tërhoqën shortin, me numrat përkatës
Në selinë e KQZ-së u hodh shorti për zgjedhjet e 12 dhjetorit. Sipas sistemit të shortit, përkatësisht sipas tërheqjes së numrave nga vetë zyrtarët e partive politike, u bë edhe përcaktimi i numrave me të cilët do të garojnë ato në zgjedhjet e 12 dhejtorit.

Kështu LDK ka numrin 36, PDK numrin 49, AKR numrin 31, LDD numrin 27, AAK numrin 43, Fryma e re numrin 25 ndërkaq Vetëvendosja mban numrin 40.

Edhe partitë e tjera të minoriteve tërhoqën numrat e tyre me të cilët do të garojnë në zgjedhjet nacionale të 12 dhjetorit. Me këtë veprim përfundon faza e certifikimin dhe identifikimit të partive politike për zgjedhjet e 12 dhjetorit.

Më posht partitë me numrat përkatës:

AAK, 43

BSTRAK, 30

CDS, 21

Fryma e Re, 25

GIG, 29

GIKN, 47

GIJSL, 23

IRDK, 46

Vetëvendosje 40

AKR-PD-PSD..., 31

Vakat, 32

KDTP, 28

KTB, 37

LDD, 27

LDK, 36

LEK, 41

NDS, 48

PDAK, 45

PDK, 49

PAI, 35

PRBK, 44

SLS, 38

SNS, 33

SSG, 42

SDSK 22

SKMS, 39

SNS 34

SSS, 24

SDA, 26
Shtuar më 20/11/2010, ora 19:37
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori