Nuk ka Tribunal deri në fund të vitit
Tribunali për gjykimin e krimeve të luftës nuk pritet të themelohet së paku deri nga fundi i vitit, edhe sikur shumica e parlamentarëve të vendosë për funksionalizimin e saj.

Janë aspektet proceduraiale ata që e shtyjnë themelimin e Tribunalit, raporton Tribuna.

Kur më 7 maj është shpërbërë Legjislatura e katërt e Kuvendit të Kosovës, po atë ditë, janë kthyer në pikën zero të gjitha projektligjet dhe aktet e tjera legjislative që nuë kanë arritur të marrin vulën e kryeparlamentarit dhe të shpallen nga presidentja.

Atë ditë legjislatura e vetëshpërbërë, e ka lënë të papërfunduar edhe procesin e krijimit të bazës ligjore dhe kushtetuese për krijimin e Gjykatës Speciale. /albeu.com/
Shtuar më 03/08/2014, ora 09:55
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori