Një muaj paraburgim për vrasje të rëndë në tentativë
Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë ThemeloreGjilanit, për caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 (një) muaji të pandehurit L. U.
Njoftimi për media i dërguar nga Gjykata Themelore në Gjilan tregon se i pandehuri L. U., shtetas i Republikës së Kosovës nga Komuna e Gjilanit, dyshohet se me datë 26.11.2017">2017, pas një mosmarrëveshje me të dëmtuarin B. T. del jashtë lokalit dhe shtënë me revole me qëllim që ta privoj nga jeta dhe si pasoj e plagos të dëmtuarin.

Me këtë i pandehuri L. U. dyshohet se ka kryer veprat penale “Vrasje e rëndë në tentativë nga neni 179 paragrafi 1.5 lidhur me nenin 28 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK) dhe mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve, nga neni 374 paragrafi 1 të KPRK-së.

"Nga data 26.11.2017">2017 i pandehuri ka qenë arrati, ndërsa është arrestuar nga zyrtarët policor me datë 04.12.2017">2017. Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit", thuhet në njoftimin për media.


Shtuar më 05/12/2017, ora 15:57
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori