Nis greva në KEDS
Federata e Sindikatave të Pavarura “ElektroKosova” dje ka bërë të ditur se menaxhmenti i KEDS-it nuk po e zbaton marrëveshjen kolektive dhe nuk ka përmbushur kërkesën për rritjen e pagave në vlerë prej 150 euro.

Hysni Gashi, kryetar i federatës, tha se kjo konferencë është thirrur në lidhje me kërkesën për menaxhmentin e KEDS-it dhe ZRrE-së që të bashkëpunojnë me njëra-tjetrën për të gjetur zgjidhje dhe mënyrë për zbatim të marrëveshjes së përgjithshme kolektive.

“Kemi qëllim t’u bëjmë me dije institucioneve që të bashkohen në të mirën e kompanisë së shtetit dhe punëtorëve dhe jo çdo gjë të bëhet në dëm të punëtorëve”, tha Gashi.
Shtuar më 01/08/2018, ora 09:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori