Nga nesër vetëm një prefiks ka në Kosovë
Që nga nesër prefiksi +381 në Kosovë do të jetë jashtë përdorimit.
Në vend të tij duhet të përdoret prefiksi i ri +383.

Në përputhje me marrëveshjen e Brukselit, sipas të cilës, Kosova pajiset me prefiksin +383 dhe nxjerr jashtë përdorimit prefikset +377, +386 dhe +381.


Shtuar më 23/03/2018, ora 14:56
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori