Ndahen 600 mijë euro për festimet e pavarësisë
Qeveria e Kosovës ka ndarë 600 mijë euro për shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë. Këto mjete janë ndarë nga Fondi i Rezervave dhe deponohen te Ministria e Kulturës.

Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se për ngjarjet që kanë kosto duhet të planifikohen më herët. “Me qëllim që të na lehtësojnë punën është mirë që të planifikohet më kohë”, ka theksuar Hamza.


Shtuar më 13/02/2018, ora 15:36
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori