Mungesa e deputetëve, shtyhet seanca e Kuvendit
Mungesa e deputetëve ka bërë që udhëheqësi i seancës së sotme në kuvenin e Kosovës, Xhavit Haliti të shtyjë atë për ditën e hënë. Sipas rendit të ditës, Kuvendi i Kosovës sot është dashur të shqyrtoj Rekomandimin e Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e tre anëtarëve në Bordin për Ankesa të Mediave, si dhe Formimi i Komisionit Ad-hoc për përzgjedhjen e anëtarëve të Bordit të Radio-Televizionit të Kosovës. /albeu.com/
Shtuar më 02/11/2012, ora 11:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori