Më në fund një shtet i BE-së kritikon luftën diplomatike të Serbisë
Franca do t’i dërgojë notë proteste çdo shteti që në të ardhmen, eventualisht, me kërkesë të Serbisë, do të tërheqë njohjen e pavarësisë së Kosovës

Parisi zyrtar, siç njofton sot gazeta e Beogradit ”Politika”, është i irrituar me veprimet dhe aktivitetet e Serbisë kundër Kosovës. Kjo gazetë me habi shkruan se ky vend aleat i dikurshëm i Serbisë e ka bërë këtë kërcim pas lajmeve se Serbia po lobon te disa shtete që e kanë njohur pavarësinë e Kosovës që ta tërheqin njohjen.

“Për ne Kosova është e pavarur dhe ne do t’i dërgojmë notë proteste çdo shtetieventualisht, me kërkesë të Serbisë, tërheq njohjen e pavarësisë së Kosovës”, ka thënë zyrtari i këtij shteti në selinë diplomatike serbe në Nju-Jork.
Shtuar më 26/04/2018, ora 09:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori