Mbledhja e KS për Kosovën, më 12 nëntor
Prishtina
Mbledhja e radhës së Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara kushtuar Kosovës do të mbahet më 12 nëntor. Sekretari i përgjithshëm i OKB-së Ban Ki Mun në raportin më të ri tremujor ka përshëndetur paralajmërimin e fillimit të dialogut midis Beogradit dhe Pristinës, duke shprehur gatishmërinë e KB që në bashkëpunim të ngushtë me Bashkimin Evropian të mbështesë këtë proces. (albeu.com)
Shtuar më 03/11/2010, ora 10:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori