Lirohen serbët e arrestuar
Mediat serbe raportojnë se janë liruar nga mbajtja Momo Dashiq, Sveta Zhiviq dhe Zeqir Zyrapi të arrestuar mbrëmë në një aksion të Njësisë Speciale të Kosovës.

RTS njofton se bëhet fjalë për sekretarët e Kryqit të Kuq të komunës së Pejës, Graçanicës dhe Dragash.

Siç thuhet Sveta Zhiviq, si dhe sekretari i Kryqit të Kuq të Novobërdës Dragan Stojanoviq, i Vitisë Tomisllav Rakiq si dhe në Obiliqi Zoran Vasiq , duhet që sot të lajmërohen në polici bisedë informative.
Shtuar më 14/09/2017, ora 11:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori