Shkolla ISP në Kosovë hap regjistrimet për në çerdhe me ofertë të parezistueshme
Shkolla private në Kosovë, International School of Prishtina (ISP) ofron për të gjitha familjet që dëshirojnë t’i regjistrojnë fëmijët e tyre në çerdhe (kopësht) një mundësi të parezistueshme, por bëni kujdes, oferta është e limituar.

Tashmë ISP ka hapur regjistrimet në çerdhe (kopësht) për grupmoshat 3 deri në 5 vjeç për sezonin (semestrin) e dytë dhe oferta është e limituar prandaj kontaktoni menjëherë në numrin 00383-49-770-513 ose në Facebook:

https://www.facebook.com/ISPKosova/

Por çfarë ofron ISP për nxënësit e saj?

ISP gjendet në lagjen “Marigona Residence” dhe duke qenë në periferi të Prishtinës, është në një mjedis të pastër, të qetë dhe në një ambient tejet luksoz. Shkolla ka gjithashtu transport për pothuajse në të gjitha lagjet e Prishtinës, Fushë-Kosovë dhe Ferizaj.

Në ISP do të gjeni një staf të mbrekullueshëm dhe të arsimuar por dhe me përvojë pune. Çdo grup i fëmijëve merr mësime nga dy edukatore. Programi është i pasur me mësime, lojra edukative, vizatime, këngë etj. Gjithashtu në ISP nuk mungon edhe mësimi i gjuhës angleze që jepet për të gjitha grupet. E të gjitha këto mësime dhe aktivitete ju mund t’i shihni në faqet tona të rrjeteve sociale Instagram dhe Facebook.

Por, ne kujdesemi që nxënësit tanë të jenë edhe të shëndetshëm dhe për këtë ofrojmë dy vakte me nga katër lloje të ushqimit në ditë. Edhe gjatë ngrënies edukatoret kujdesen për grupet përgjegjëse.

Gjithashtu në shkollën tonë, për raste urgjente gjendet mjeku i përgjithshëm, dentisti por dhe psikologia.

Në ISP, fëmijët mund t’i sillni që në orën 7e30 të mëngjesit dhe sipas dëshirës mund të qëndrojnë deri në orën 16e30.

Eksperienca jonë që nga viti 2002 ju siguron që fëmijët tuaj, me ne, janë të sigurt dhe e gjitha kjo për një çmim shumë të prekshëm.

Për më shumë informacion mjafton të na kontaktoni në numrin: 00383-49-770-513 ose direkt me mesazh në rrjetet tona sociale:

https://www.facebook.com/ISPKosova/

https://www.instagram.com/ispkosova/

Shtuar më 28/01/2019, ora 15:28

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori