Kushtetuesja hedh poshtë kërkesat për rastin "Kiqina"
Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës nxori Aktvendimet e veta për Papranueshmëri në Rastet KI-46/10, KI-52/10, KI-43/11, KI-78/11, KI-81/11 (të njohura si ‘Rastet Kiqina’).


Të gjitha këto kërkesa kishin të bënin me përpjekjen për prishjen e dënimeve të shqiptuara nga Gjykatat e Qarkut, për vrasje dhe vepra të tjera të rënda kundër personave, që burojnë nga ngjarjet e vitit 2001, thuhet në njoftim. /albeu.com/
Shtuar më 19/06/2012, ora 14:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori