Kush nuk e di këtu mund ta gjeni qendrën e votimit
Pëlqej
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar linkun i cili tregon se ku do të votonizgjedhjet lokale gjatë ditës së nesërme.

Mund të ndodhë që vendvotimi i juaj nga zgjedhjet e kaluara mund të ketë ndryshuar.

Për të mësuar se ku do të votoni hapeni linkun e mëposhtëm dhe vendosni numrin personal.


http://eomp.kqz-ks.org/VCChangeRequests/Index
Shtuar më 22/10/2017, ora 07:03
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori