Kush janë 22 zëvendësministrat e emëruar nga Avdullah Hoti
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka emëruar 22 zëvendësministra në gjithsej 16 ministri.

Në Qeverinë Hoti, Lidhja Demokratike e Kosovës udhëheq me Ministrinë e Mbrojtjes, Ministrinë e Infrastrukturës, Ministrinë e Bujqësisë, Ministrinë e Arsimit, Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Ministrinë për Kulturë,Rini dhe Sport, transmeton Telegrafi.

Ndërsa, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës udhëheq Ministrinë e Punëve të Jashtme, Ministrinë e Drejtësisë, Ministrinë e Arsimit dhe Ministrinë e Ekonomisë.

Nisma Socialdemokrate udhëheq Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë.

Kurse, Lista Serbe ka dy ministri në udhëheqje, Ministrinë e Pushtetit Lokal dhe Ministrinë e Kthimit dhe Komunitetit.

Ndërkaq, komunitet tjera udhëheqin Ministrinë e Zhvillimit Rajonal.

Ja emrat e 22 zëvendësministrave të emëruar nga kryeministri Avdullah Hoti

Muhamet Brajshori – Zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Gani Dreshaj – Zëvendësministër i Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Agron Bacaj – Zëvendësministër i Punëve të Brendshme

Milan Radojeviq– Zëvendësministër i Punëve të Brendshme

Muhamedali Mergjollari – Zëvendësministër i Mbrojtjes

Rexhep Kadriu – Zëvendësministër i Ekonomisë dhe Ambientit

Burbuqe Bakia Deva – Zëvendësministre e Ekonomisë dhe Ambientit

Muharrem Nitaj– Zëvendësministër i Ekonomisë dhe Ambientit

Kushtrim Bahrimaj – Zëvendësministër i Financave

Jasmina Jovanoviq – Zëvendësministre e Financave

Xhavit Zariqi – Zëvendësministër i Infrastrukturës

Qerim Bajrami – Zëvendësministër i Tregtisë dhe Industrisë

Driton Bardheci- Zëvendësministr i Arsimit dhe Shkencës

Pjetër Ndou – Zëvendësministër i Ministrinë e Shëndetësisë

Adnan Rexheplar – Zëvendësministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale

Bajram Kastrati – Zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Bahrim Shabani – Zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Erxhan Galushi – Zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Magbule Shkodra – Zëvendësministre e Pushtetit Lokal

Eldis Abazi – Zëvendësministër i Zhvillimit Rajonal

Arbër Grabovci – Zëvendësministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Halil Matoshi – Zëvendësministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Shtuar më 23/06/2020, ora 16:00

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori