Kukan: Kosova të fillojë bisedimet për vizat
Kryesuesi i delegacionit për marrëdhënie me vendet e Evropës Juglindore në Parlamentin Evropian, Eduard Kukan beson se bisedimet ndërmjet Komisionit Evropian dhe autoriteteve në Kosovë për liberalizimin e vizave duhet të fillojnë.

Në një intervistë për RTK-në, Kukan thotë se duhet t’i kushtohet një vëmendje përmbushjes së obligimeve nga ana e Kosovës, për fillimin e këtij procesi, që sipas tij, nuk do të marrë edhe shumë kohë.
Shtuar më 17/11/2010, ora 17:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori