Krasniqi: Politikanët vazhdojnë t’i mashtrojnë votuesit
Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën Jakup Krasniqi ka thënë se të gjithë politikanët në vend po i mashtrojnë qytetarët në mënyrë që t’i marrin votën.

Postimi i plotë në Facebook:

Komunikim e degraduar si ta kthejmë në komunikim të kulturuar?

Kur të bërit e të marruarit me politikë ka vetëm përfitimin e parasë publike, por jo qëllimin e shërbimit të publikut, krijimin e shtetit të se drejtës, shtetit që krijon vende pune, shtetin e drejtësisë sociale, shtetin me arsim të avancuar e shëndetësi publike, politikës i mbetet vetëm një qellim: mashtrimi i votuesve për t’ia marrë vetëm votën.

Kjo është evidente të të gjithë "politikëbërësit" tanë?! E veçmas ata që janë në krye të piramidës politike!

Ne situata të tilla, intelektualët e mbetur jashtë politikës, njerëzit e arsimit, të dijës e të edukimit me mediumet oponente që kanë qellim krijimin e opinionit publik, duhet t'i orientojnë e edukojnë qytetarët me kulturën e mirëfilltë kombëtare dhe dialogun me kulturë e edukatë që po i mungon shumë kohës sonë, mbase jo vetëm politikës.

Ndërprerja e komunikimit të degraduar në shoqërinë tonë, do t'i jepte një fillim të ri vendit e kombit tonë! Te kundërshtohemi, të polemizojmë ndonjëherë dhe ashpër, por ama me fakte e argumente, se mendimi uniformë nuk na duhet në asnjë segment të jetës!

A mundemi?

Kam besim e shpresë se mundemi, por jo kështu si ecëm deri tani në vitet e çlirimit e të pavarësisë. Na duhet një fillim i ri komunikimi në politikën shqiptare përgjithësisht!
Shtuar më 17/09/2017, ora 17:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori