KQZ: Pjesëmarrje e ulët në rivotim
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve raporton për pjesëmarrje më të ulët në votimet e nëntë janarit, në krahasim me zgjedhjet e rregullta më 12 dhjetor.

“Dalja e votuesve sipas komunave është: në Deçan kemi gjithsej 12.881 votues, apo 34. 59 për qind, në Drenas 27 mijë e 377 votues, apo 58.68 për qind, në Lipjan, në një qendër të votimit, kanë votuar 1 256 votues apo 53.31 për qind, në Skenderaj 30 mijë e 379 votues apo gjithsej 61.60 për qind dhe në Malishevë, në një qendër votimi, kanë votuar 1120 votues, apo 36.36 për qind”, ka thënë kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.
Shtuar më 10/01/2011, ora 10:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori