Kush është biznesmeni u ekzekutua me pistoletë silenciator në mes të Tiranës
Kosovë, vendoset mos numërimi i votave nga diaspora
Në Kosovë, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa vendosi sërish që të mos numërohen votat e ardhura nga diaspora jashtë afatit ligjor.

Paneli hodhi poshte kështu ankesën e subjektit politik Lëvizja Vetëvendosje, e cila kishte kërkuar numërimin e të gjitha votave të ardhura nga diaspora dhe që nuk janë numëruar.

Lëvizja Vetëvendosje kishte kërkuar që të pranohen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve 4639 fletëvotimeve të votuesve jashtë Kosovës. Paneli e quajti kërkesën të pabazuar, njofton ABC News.al

Vetëvendosje mund të parashtrojë ankesë në Gjykatën Supreme të Kosovës, brenda afatit ligjor prej 24 orëve, nga momenti i pranimit të vendimit ndërsa Gjykata Supreme e Kosovës duhet të vendosë lidhur me ankesën brenda afatit prej 72 orëve.
Shtuar më 28/10/2019, ora 19:23

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori