Kosova me kod telefonik të përkohshëm
Duket se ideja e hedhur para pak kohësh për një kod telefonik të përbashkët me Shqipërinë nuk është zgjidhje ideale. Shefi i Autoritetit Rregullativ të Telekomunikacionit, Ekrem Hoxha në një intervistë për Express shprehet se kosova shumë shpejt mund ta ketë kodin e vet telefonik +383 ose +384.

“Vullneti i Kuvendit nënkuptohet që i ka detyrimet e veta. Dhe kodi me Shqipërinë është njeri prej skenarëve. Po ekonomikisht, teknikisht dhe ligjërisht si dy shtete në të ardhmen tonë të projektuar nuk është zgjidhja ideale”, ka thënë Hoxha.

Kjo alternativë po shihet si më e mundshmja nga institucionet përgjegjëse në fushën e telekomunikacionit ndërsa sponsorizues do të jetë Bashkimi Evropian. /albeu.com/
Shtuar më 17/01/2013, ora 10:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori