Kosova ka gjithsej 1.630.636 votues
KQZ e Kosovës
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) e ka miratuar të hënën listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e 12 dhjetorit, e cila përmban 1.630.636 qytetarë me të drejtë vote. Të gjithë këta votues janë të ndarë në 37 komuna dhe krahasuar me zgjedhjet e më hershme ka rritje të votuesve prej 73.288 apo 4.4 për qind, ndërsa do të jenë 746 qendra të votimit dhe 2280 vendvotimeve.
Shtuar më 29/11/2010, ora 20:44
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori