Kosnett thirrje të rinjve: Studioni në SHBA
Ambasadori i ShBA-së, Philip S. Kosnett, ka vizituar panairin universitar “Education USA”. Kosnett e ka quajtur si një mundësi të mirë aplikimin për të studiuar në universitetet e Amerikës, sipas tij, kjo tregon lidhje të fortë ndërmjet Amerikës dhe Kosovës.

“Është kënaqësi e madhe që jam në panairin e edukimit ku kemi gjithë ata përfaqësues të universiteteve të ndryshme amerikane. Është një mundësi shumë ë mirë të studioni dhe të transferoni studimet, është ngazëlluese që i kemi më shumë se 1000 studentë dhe pritet që të bashkohen mbi 1 milion studentë të huaj dhe kjo tregon për lidhjen e fortë të shteteve të bashkuara të Amerikës dhe Kosovës”, tha Kosnett.

Pjesëmarrësja në panair, Vlera Potera, tha se është një mundësi e mirë që studentët të jenë pjesë e universiteteve në Amerikë.
Shtuar më 12/04/2019, ora 16:54

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori