Komuna e Prishtinës zbulon një skandal në NPB
Drejtori i Pronës në Komunën e Prishtinës, Dren Kukaj, ka thënë se Nexhat Kryeziu po e mban jashtëligjshëm pozitën e Kryeshefit Ekzekutiv të Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB).

Në një konferencë për media me Hajdar Hoxhën, siç e quan komuna, ushtrues detyre i Kryeshefit Ekzekutiv në NPB, Kukaj ka thënë se Bordi i Drejtorëve në NPB si dhe Kryeshefit Ekzekutiv i ka skaduar mandati.

“Në bazë të opinionit ligjor të lëshuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, shprehimisht thuhet se ‘kompetencat e Bordit të Drejtorëve i njihen Komisionit Komunal të Aksionarëve’. Në saje të këtij opinioni kemi gjetur bazën ligjore që ta emërojmë z. Hajdar Hoxha si ushtrues detyre të Kryeshefit Ekzekutiv”, tha ndër të tjera Dren Kukaj.
Shtuar më 26/06/2018, ora 10:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori