Këtu gjeni rezultatet zyrtare për asambleistë
Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka shpallur rezultatet përfundimtare për asamble komunalezgjedhjeve të 22 tetorit, pas rinumërimit të rreth 700 kutive të votimit në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Afati i ankesave ka filluar qysh sot në orën 12:00.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se për shkak të pengesave në qasje në faqen e KQZ-së, Rezultatet Përfundimtare për Kuvende Komunale janë publikuar në këtë link:

http://kqz.rks-gov.net/sq/lajme/Details/376
Shtuar më 09/11/2017, ora 12:53
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori