Këto janë tre marrëveshjet ndërkombëtare që kaloi Kuvendi i Kosovës
Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar tri marrëveshje ndërkombëtare.

Të tri projektligjet u votuan me më shumë se 2/3 e votave në Kuvend.

Projektligjet e votuara janë:

Marrëveshjea Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian,

Marrëveshja ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovësprogramin “Evropa për qytetarët”

Marrëveshja ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në “ERASMUS +” Programin e Unionit për Arsim, Trajnim, Rini dhe Sport.
Shtuar më 20/09/2018, ora 15:21

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori