Kështu hynë trupat britanike në Prishtinë gjatë vitit 99' (VIDEO)
Pamje të rralla filmika janë realizuar nga Televizioni i Katalonisë TV3, kur trupat britanike hyjnë në Prishtinë me 12 qershor 1999">1999.

Televizioni “TV3” tregon tërheqjen e ushtrisë dhe paramilitarëve serbë nga Prishtina, të cilët duken shumë të nervozuar dhe gëzimin e madh të shqiptarëve të Kosovës.

12 Qershori i vitit 1999">1999, dita kur NATO ka ndërhyrë në Kosovë, paraqet një prej datave më të rëndësishme në historinë e Kosovës, vlerësojnë zyrtarët kosovarë. Sipas tyre, ndërhyrja e NATO-s paraqet kurorëzimin e aspiratave shekullore të Kosovës për liri dhe pavarësi.Shtuar më 06/09/2017, ora 09:14

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori