KEK, konkurs për 75 punëtorë të rinj
Korporata Eelektroenergjitike e Kosoves
Edhe pse Rrjeti i Distribucionit dhe Furnizimit në Korporatën Energjetike të Kosovës tashmë është privatizuar, menaxhmenti i KEK-ut ka vendosur që ta rrisë ndjeshëm numrin e punëtorëve në KEK duke hapur konkursin për 75 punëtorë të rinj.


Sipas konkursit të KEK-ut, në Distriktin e Pejës do të punësohen 20 persona, në Deçan 30, 10 në Klinë dhe 15 të tjerë në Istog. /albeu.com/
Shtuar më 20/10/2012, ora 12:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori