Jahjaga dekretoi Bekim Sejdiun gjykatës në Gjykatën Kushtetuese
Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga dekretoi emerimin Bekim Sejdiu, si gjykatës në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. Phjesë e ceremonisë së dekretimit ishte dhe kryetari i Gjykatës Kushtetuese, z.Enver Hasani.

Dekretimi i zotit Sejdiu u bë në bazë të nenin 84 pika 19 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, në nenin 7 të Ligjit Nr.
03/L-121, për Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës, si dhe duke u bazuar në Vendimin e Kuvendit të Kosovës për propozimin e gjyqtarit në Gjykatën Kushtetues. /albeu.com/
Shtuar më 15/04/2015, ora 15:36

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori