Ja sa është pasuria e Teuta Rugovës
Vajza e ish-presidentit të ndjerë të Kosovës Ibrahim Rugova, Teuta, si duket është një ndër deputetet më ta pasura në Kuvend.

Rugova ka deklaruar në Agjencinë Kosovare Kundër Korrupsionit se ka shtëpi me vlerë 1.500.00.00 dhe banesë me vlerë 68.000.00 , kjo pasuri është e përbashkët me familjen e saj.

Nga kursimet e prindit të saj ka blerë veturë.

Ndërkaq, ka dy kredi me vlere rreth 23 mijë euro.

Të hyrat vjetore të saj janë 21.427.57 euro pagë nga Kuvendi dhe 800.41 mëditje.

Për të parë gjithë deklarimin e pasurisë së Teuta Rugovës. /albeu.com/
Shtuar më 14/06/2017, ora 16:54

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori