Ismaili jep një premtim: Për 22 muaj ndërtohet spitali
Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili dhe drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar, Basri Sejdiu vizituan sot punimet që po bëhen në ndërtimin e Klinikës së Pediatrisë. Prej aty, ata u zotuan se ndërtimi do të përfundojë për 22 muaj dhe se spitali do të ofrojë shërbimet mjekësore cilësore.

Punimet për ndërtimin e klinikës së Pediatrisë në Prishtinë pritet të përfundojnë për 22 muaj.

Klinika ka kapacitet prej 10 mije metër katrorw dhe do të ketë rreth 100 shtretër.

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili tha se një pjesë e madhe e punës veç ka përfunduar.

Ismaili: E kemi zhbllokuar procesin për ndërtimin e spitalit

“I kemi shtuar përpjekjet tona që t’i kryejmë të gjitha procedurat , pastaj kemi kontaktuar me donatorin kryesor dhe me konsorciumin e tyre që ka qenë një mbikëqyrës gjerman, kompani gjermane, dhe kemi arrit të zhbllokojmë këtë proces që siç e shihni veç ka filluar të marrë formën e saj”, tha ai.

Ismaili tha se klinika do të jetë me kualitet të lartë, si të ndërtimit ashtu edhe të pajisjeve.

Ai tha se janë zotuar që puna të përfundojë brenda afatit kohor që është 22 muaj.

Ismaili: Ndërtimi do të përfundojë për 22 muaj

“Projekti i ka 22 muaj punë, prandaj edhe sot e folëm me punëkryesin se a do të qëndrojmë brenda 22 muajve, apo që të planifikojmë që do të ketë më shumë. Jemi brenda zotimit që ky projekt do të përfundojë për 22 muaj, me gjithë aparaturën moderne, më të gjitha pajisjet moderne, me ura lidhëse mes klinikave, do të jetë një projekt me të vërtetë i çmueshëm për fëmijët tanë por edhe me kualitet të lartë si të ndërtimit ashtu edhe të pajisjeve”, tha ai.

Ndërsa drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar, Basri Sejdiu tha se po përpiqen që në këtë formë të lehtësojnë punën në shëndetësinë kosovare.
Shtuar më 15/08/2018, ora 16:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori