Hyseni: Të ndryshohet legjislacioni për evitimin e aksidenteve
Ministri i Punëve të Brendshne të Kosovës, Skender Hyseni ka thënë se se gjendja në komunikacion nuk është ashtu si duhet, pavarësisht masave që sipas tij janë marrë nga ana e Policisë.

“Mendoj se duhet të bëhen ndryshime rrënjësore në legjislacionin për komunikacion, në mënyrë që të evitohen aksidentet me pasoja të rënda”, ka thënë ai.

Sipas tij, duhet të ketë fushata për anti-ekstremizmin dhe forcimin e tolerancës ndërfetare në mënyrë që të evitohen situata të tilla aksidentesh, sikurse e kanë përfshirë së fundi Europën. /albeu.com/
Shtuar më 19/07/2016, ora 11:25
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori