Heronjtë e lirisë në pullën postare të Kosovës
Posta e Kosovës do të vërë si pullë postareFehmi dhe Xhevë Lladrovcin”.

Të dy këto dy personalitete kanë rënë heroikisht duke luftuar me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës.

Në këtë manifestim, një përfaqësues i shtetit kroat do t’ia dorëzojë familjes Lladrovci një medalje për kontributin e Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit në luftën çlirimtare të Kroacisë.

Fehmi dhe Xhevë Llavdrovci ranë në luftë ne Kosove më datë 22 shtator 1998.

Ata kanbë marrë pjesë, jo vetëm në luftën e Kosovës, por edhe më luftërat për liri nga pushteti serb dhe jugosllav në vende të tjera të ish-Jugosllavisë. /albeu.com/
Shtuar më 22/09/2014, ora 11:03
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori