Heqja e logos nuk e dëmton Kosovën
Heqjen e logos nga fletëvotimet për zgjedhjet lokale të 3 nëntorit nuk e dëmton Kosovën. Kështu shprehet kryetari i LDD-së, Nexhat Daci i cili në një intervistë për “Epokën e re” mbështet zbatimin e marrëveshjeve me Serbinë.


“Teorikisht po them se nuk është dashur të hiqet, por praktikisht duhet mbështetur. E kam mbështetur procesin në Bruksel. E mbështes edhe zbatimin e marrëveshjeve. Në kuadër të kësaj është edhe mbajtja e zgjedhjeve. Është një realitet, i cili në instancën e fundit i ndihmon qytetarët e Kosovës dhe e ndihmon shtrirjen e shtetit dhe të pushtetit në tërë territorin”, ka deklaruar Daci në një intervistën për “Epokën e re”.


Pavarësisht heqjes së logos, Daci nuk është optimist se serbët do të dalin në zgjedhje.


“Nuk ma merr mendja. Por, nëse do të ndodhë kjo, atëherë do të jetë një përqindje shumë e vogël”, ka theksuar Daci. Mirëpo, sipas Dacit, rreziku më i madh është te mosdalja e përgjithshme e qytetarëve në zgjedhje, për shkak të humbjes së besimit në qeverisje. “E kemi këtë gjendje të keqe sepse, siç duket, të gjithë ne kemi punuar keq në Kosovë. Të gjitha mandatet kanë punuar keq dhe populli është bindur se ne nuk po punojmë për qytetarët dhe shtetin e Kosovës, por po punojmë për grupe mafioze dhe klane. Prandaj qytetarët nuk kanë motiv të dalin në zgjedhje”, ka thënë ai.
Shtuar më 07/09/2013, ora 10:57
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori