Një i vdekur dhe dy të lënduar nga aksidenti në Kukës
Hapet Shkolla Verore e BE-së
Çështjet e BE-së, ekonomia dhe politika në kuadër të axhendës së BE-së, zbatimi i MSA-së dhe marrëdhëniet BE-Kosovë në përgjithësi do të jenë në qendër të programit pesë-ditor interaktiv Shkolla Verore e BE-së.

Ceremonia është organizuar nga projekti "Young Cell Scheme" i financuar nga BE-ja dhe "European Young Cells Alumni" (EYKA) me mbështetjen akademike dhe logjistike të UniversitetitPrishtinës në periudhën nga 3 deri më 7 korrik 2017.

Në ceremoninë e hapjes së kësaj shkolle do të jenë Nataliya Apostolova, Shefe e Zyrës së BE-së/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së.

Mimoza Ahmetaj, Ministre e Integrimit Evropian dhe Marjan Dema, Rektor i UniversitetitPrishtinës.
Shtuar më 03/07/2017, ora 09:15
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori