Haki Rugova rrezikon të përfundojë në polici
Sot, në Gjykatën Themelore të Pejës ishte dashur të mbahej seanca fillestare e gjykimit ndaj Kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova, por ai nuk është paraqitur për herë të dytë brenda muajit.
Edhe në seancën e kaluar, më 7 maj, Haki Rugova nuk ishte paraqitur fare në gjykatë.

Seanca e sotme ishte paraparë të fillojë në orën 10:00 mirëpo deri me tani ajo ende nuk ka filluar.

Në sallën e gjykimit, përveç publikut dhe mediave, nuk janë të pranishëm asnjëra nga palët në procedurë.

Kryetari i trupit gjykues, Sylë Lokaj, mori aktvendim që seanca të shtyhet në afat të pacaktuar, derisa të njoftohet se a i ka shkuar Rugovës në mënyrë të rregullt ftesa dhe nëse vërtetohet se i ka shkuar ftesa ai tha se do ta urdhëroj policinë për sjelljen e tij në gjykatë.

Por Haki Rugova tha përmes telefonit për kallxo.com se nuk ka pranuar ftesë për të marrë pjesë sot në seancë, ndërsa tha se aktualisht gjendet jashtë Kosovës.


Shtuar më 21/05/2018, ora 12:11
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori