"Hajnat dhe profiterët e luftës s'mund të jenë në krye të shtetit"
Hafir Hoxha, një ndër oficerët e parë shqiptarë dhe një prej ish-komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, vlerëson se profiterët e luftës nuk mund të kenë funksione udhëheqëse, vendimmarrëse Politike, Gjyqësore, Policore dhe Ushtarake në shtet, pasi nuk janë të pastër dhe janë mbi ligjin.

"Hajnat, dallavergjit, profiterët e luftës nuk munden të kenë funksione udhëheqëse, vendimmarrëse Politike, Gjyqësore, Policore dhe Ushtarake në shtet!!! Ata e kanë bishtin e zëntë vet me derë , nuk janë të pastër, janë frikacakë dhe nuk guxojnë të sjellin vendime as ti zbaton ato dhe urdhrat për të mbrojtur demokracinë, ligjin dhe shtetin !!! Ne bash asi njerëz kemi në vendet kyçe të shtetit, për atë arsye në secilin qytet të Kosovës unë ta mbushi nga një autobus njerëz "politikan, komandantë e biznesmen" që faktikisht janë mbi ligjin !!! .... Po mundem me paramendua çka do të thonë ushtarët e mi të Policisë Ushtarake të UÇK-së kur ta lexojnë këtë koment!!! Unë me ushtarët e Policis Ushtarake", ka thënë Hoxha për Bota Sot. /albeu.com/
Shtuar më 13/10/2015, ora 15:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori