Gratë në biznes, sjellin rritje të zhvillimit ekonomik
Është organizuar për të dytën herë radhazi nga ministrja e Intgrimit Vlora Çitaku dreka e punës për të promovuar produktet e vendit të përgatitura nga Organizata Joqeveritare Gratë në Biznes.

Promovimi dhe fuqizimi i bizeneseve që drejtohen nga gratë në Kosovë apo edhe përafrimi i grave në biznes mbetet qëllimi i këtij organizimi, shkruan Koha Ditore.

Vëmendje iu kushtua krijimit të kontakteve të reja, shkëmbimi i përvojave, por edhe tema rreth sfidave me të cilat ballafaqohen gratë në vendimmarrje, biznes, si dhe mundësitë e reja për rritjen e bashkëpunimit ndërmjet vete. /albeu.com/
Shtuar më 22/05/2013, ora 16:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori