Gjykata merr vendimin për të miturin që rrahun gruan rome në Ferizaj
Gjykata e Ferizajt ka dhënë masëne e sigurisë "1 muaj paraburgim" për të miturin që rrahu dje në këtë qytet gruan rome duke e përplasur në tokë.

Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti për të Mitur, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit të mitur B T. shtetas i Republikës së Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale lëndim i lehtë trupor nga neni 185 paragrafi 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Gjyqtari i procedurës paraprake i Departamentit për të Mitur, kërkesën e prokurorit të shtetit për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit të mitur, e ka aprovuar si të bazuar konform dispozitave të KPPRK-së dhe të njëjtit i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një (1) muaj”, njofton gjykata.

Gruaja rome u rrah që dy herë nga të miturit, ditë më parë në Lipjan ndërsa dje në Ferizaj.

Policia po apelon që ndaj saj mos të bëhen sulme spese e njejta nuk është person asap i rrezikshëm dhe asnjëherë nuk ka qenë e implikuar një asnjë vepër penale.
Shtuar më 01/06/2019, ora 13:26

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori