Fletëvotimet shtypen në Slloveni
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pasi ka dështuar me zhvillimin e një tenderi të hapur, ka vendosur që përmes një tenderi të negociuar të kontraktojë kompaninë “CETIS D.D” me seli në qytetin Celje të Sllovenisë për shtypjen e broshurave dhe fletëvotimeve, për zgjedhjet lokale 2013.


Sias Tribunës, vlera e kontratës për shtypjen e fletëvotimeve arrin në 257,263.40 euro. Në këtë kontratë të tenderit, me numër të prokurimit “320 13 023 111” një kopje të së cilës e ka siguruar Tribuna nuk janë të paraqitura specifikacionet e tenderit, përkatësisht sasia e fletëvotimeve dhe broshurave. /albeu.com/
Shtuar më 23/09/2013, ora 12:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori