Fëmijë serbë stërviten jashtëligjshëm në Rusi? (VIDEO)
Në internet është shpërndarë një video në të cilën shihen fëmijë për të cilët besohen të jenë nga Serbia, duke kaluar në trajnime intensive, ku mësojnë për të luftuar me armë, të ngjiten, të luftojnë me duar dhe të tjera.

Pyetja është nëse ky kamp ushtarak për ‘rininë’ ka të bëjë me nderin e Serbisë, një njësi e luftëtarëve të organizuar.

Përveç se ruajnë vejushën e Arkanit, Ceca Razhnatoviq, ata shpesh vizitojnë Moskën dhe liderët e tyre janë të njohur në fushën e krimit.
Shtuar më 30/01/2018, ora 08:34

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori