Edhe gratë e dhunuara do të ndihmohen nga qeveria
Pëlqej
Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme, ka ndarë 200 mijë euro për përkrahjen e shoqatave për gratë e dhunuara gjatë luftës në Kosovë.

Gjatë mbledhjes së sotme, ekzekutivi ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2017, i cili do të procedohet në Kuvendin e Kosovës për miratim.

Po ashtu në këtë mbledhje janë mjete financiare për Shoqatën e Invalidëve të Luftës për rregullimin e protezave në vlerë prej 478 mijë euro, si dhe është bërë emërimi i anëtarëve të Komisionit Shtetëror për Demarkacionin.


Shtuar më 22/09/2017, ora 15:23
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori