Detaje të rralla, studentët u hipnotizuan nga Rugova
Janë bërë 21 vjet që nga organizimi i protestave të studentëve të ‘97-tes.

Kjo demonstratë u cilësua si një ndër ngjarjet me të rëndësishme e viteve 90-ta. Por mënyra se si është bërë organizimi i saj është mjaft sfidues.

Në dokumentarin “Fundi i heshtjes” janë dhënë shumë detaje interesante të padëgjuara ndonjëherë. Një prej tyre është takimi me Ibrahim Rugoven. Unionit të Studentëve po u mungonte përkrahja nga kryetari i LDK-së, prandaj u takuan që të bisedojnë dhe ta bindin atë.

Por ndodhi diçka që askush s’e kishte imagjinuar. Udhëheqësit e Unionit të Studentëve u hipnotizuan nga Ibrahim Rugova. Muhamet Mavraj, njëri prej organizatorëve tregon këtë ngjarje të çuditeshe.


Shtuar më 01/10/2018, ora 14:26
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori