Deputeti i PSD-së kundërshton para syve Kurtin: Nuk kemi nevojë për zgjedhje
Deputeti i PSD-së, Dukagjin Gorani ka thënë se nuk mund të kërkohet shkuarja në zgjedhje nëse duan që të vazhdojë procesi i dialogut Kosovë-Serbi.

Ai tha se në parim e përkrahin kërkesën për zgjedhje të reja, por sqaron se ekzistojnë dy prioritete të mëdha politike në vend e të cilat e përjashtojnë njëra tjetrën pra procesi i dialogut dhe domosdoshmëria e zgjedhjeve.

“Sot duket që dy fjalët kryesore janë prioriteti dhe konsensusi, prej asaj që po hetohet, shihet që ekzistojnë dy prioritete të mëdha politike në vend e të cilat përjashtojnë njëra tjetrën, pra procesi i dialogut dhe domosdoshmëria e zgjedhjeve.

Nëse duhet të vazhdohet dialogu atëherë nuk mundet të shkohet në zgjedhje, nëse duhet të shkohet në zgjedhje do të jetë e pamundshme që të rifillohet dialogu”, thotë Gorani.


Shtuar më 25/05/2018, ora 12:27
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori