BB ofron 135 milionë dollarë për Kosovën
Banka Boterore
Banka Botërore do t’ia ofrojë Kosovës 135 milionë dollarë gjatë katër viteve të ardhshme për të përmirësuar situatën socio-ekonomike në vend. Në strategjinë e kësaj banke e cila pritet të zbatohet nga viti 2013, është paraparë që rritja ekonomike, punësimi dhe menaxhimi i ambientit të përkrahen me 76 milionë dollarë në formë kredie, dhe 59 milionë dollarë grante.


Sipas Express yyrtarë të lartë të Bankës Botërore thanë se do të jenë të gatshëm të ndihmojnë më 135 milionë dollarë për katër vitet e ardhshme, për ta përmirësuar këtë situatë. /albeu.com/
Shtuar më 05/04/2012, ora 10:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori