"Bashkohen" bujqit e Kosovës
Kuvendi Zgjedhor për Konsolidimin e Shoqatave Bujqësore në Nivel Nacional ka promovuar të shtunën shoqatën bujqësore, Bashkimi i ShoqataveBujqve të Kosovës. Kjo shoqatë synon të kontribuojë në organizimin dhe edukimin e fermerëve, ngritjen kualitative dhe diversifikimin e prodhimtarisë bujqësore në Kosovë.

Bashkimin e shoqatavebujqve të kosovarë në një të vetme, e ka përshëndetur edhe ministri i Bujqësisë, Blerand Stavilevci, i cili ka deklaruar se edhe në të kaluarën ka pasur organizime të shoqatave, por asnjëherë nuk kanë qenë të bashkuara dhe në një union të vetëm. /albeu.com/
Shtuar më 06/04/2013, ora 14:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori